VREME DOLASKA
19
VREME DOLASKA
21
ODRASLI
2
DECA
0

Banket sala Lagotel

Banket sala LAGOTEL nalazi se u nivou recepcije hotela, na savršenoj lokaciji u centru grada, pored Gradske kuće i Saborne crkve, te je omiljeno mesto za organizaciju venčanja.

Ima kapacitet do 300 gostiju.

Elegantno je opremljena, klimatizovana, osvetljena efektnom dekorativnom rasvetom.

Idealna je za organizaciju venčanja, proslave rođendana, krštenja, matura, korporativnih proslava sa velikim brojem gostiju.

Restoran Alcudia

Elegantan, svetao ambijent restorana “Alcudia” pogodan je za organizaciju svadbenih svečanosti, proslava, rođendana, krštenja, godišnjica braka, korporativnih proslava i koktela. Nalazi na prvom spratu hotela. Ima kapacitet do 120 gostiju.

„Alcudia“ je takođe dobar izbor za radni doručak ili poslovni ručak. Enterijer je prijatan i za opušteno druženje, a osoblje je uslužno i uvek ima dobru preporuku za slasnu hranu i piće, koje se uz nju najbolje slaže.

Restoran je klimatizovan i poseduje Wi-Fi internet konekciju.

Vip Room

Sala VIP room projektovana je i opremljena kao idealan prostor za intimne svečane ručkove, proslave godišnjica braka, veridbu, koktel. Nalazi se neposredno pored restorana ALCUDIA na prvom spratu. Kapacitet VIP room-a je za do 25 osoba.

Sala je klimatizovana i poseduje Wi-Fi internet konekciju.

MULTIFUNKCIONALNA SALA Paviljon 9

Prostor pogodan za organizaciju proslava – žurki (krštenja, rođendani 30+, godišnjica braka, momačkih i devojačkih večeri) , sa kapacitetom do 50 osoba. Ovu autentičnu salu možete rezervisati za vašu proslavu, tako što ćete nas pozvati ili posetiti. Takođe vrlo pogodna za organizaciju manjih poslovnih skupova, konferencija.